dinsdag 6 oktober 2009

Kommer en Kwel

Behalve mijnen hof heeft ook deze blog er de laatste tijd onder geleden, deze blogger lijdt namelijk aan accute inactiviteit! Niet vanwege accute (dan wel chronische) luiaardij, maar een onvervalste medische reden. Na enkele maanden sukkelen en pijn lijden zijn we eindelijk naar de specialist gegaan dewelke de diagnose en het bijhorende en onverbiddelijke vonnis onverwijld uitsprak: een stevige peesontsteking in de rechterschouder en 2 weken absolute rust.

Dus geen gazon afplaggen.

Geen klinkers uitbreken.

Geen wit zand afvoeren.

Geen betonnen balken uit de grond uitgraven.


De planning komt lichtjes onder tijdsdruk te staan want de bloemenweide moet deze maand ingezaaid worden en er moet nog ongeveer 100 m² gazon afgeplagd worden.

De bestelde haagplantjes arriveren in november maar de vorige eigenaar heeft op de plaats waar ik ze wil planten om een of andere duistere reden betonnen balken zo'n 20 cm onder de grond gestoken, dus ook daar is nog veel werk.

Om enige tijdwinst te boeken heb ik voor volgende week een graszodensnijder gereserveerd bij het lokale verhuurcentrum. Het plaggen zou zo in een halve dag klaar moeten zijn. Het worden nog drukke weken maar ik denk dat het nog gaat lukken.

Op de foto, de bron van mijn ellende (of toch een deel, de werken in het huis en de o zo gezonde sport zullen er ook wel iets mee te maken hebben), vorige maand uit de tuin gehaald en binnenkort allicht terug te vinden op kapaza.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten